Pagina's

Pizza Pelgrims

Pizza met smaak! 

Geen vettige kleffe hap die achteraf alleen maar op de maag ligt. 

Nee, wij Pizza Pelgrims maken échte Napolitaanse pizza's, naar het authentieke recept. 



Of het nu voor je bedrijfsreceptie, opendeurdag, Super Sweet Sixteen, tuinfeest, scheidingsparty of diamanten jubileum is… met onze houtoven brengen we graag de smaak van Italië tot bij jou.



Wij volgen nauwgezet de regels van de "Associazione Verace Pizza Napoletano". 
Deze organisatie waakt over het traditionele karakter van de Napolitaanse pizza's. 



Wij gebruiken daarvoor het wereldberoemde Caputo '00' bloem, vers zeezout, gist en water om ons deeg op ambachtelijke wijze te kneden. 
Het deeg rijst twee uur lang vooraleer we de "panetti" vormen. 
Deze deegballetjes gaan verder nog 6 à 8 uur rijzen, zodat we een luchtig deeg krijgen. 
Ter plaatse vouwen we de panetti met de hand uit (een deegrol is uit den boze!) en beleggen deze met verse authentieke ingrediënten.


De Pizza Pelgrims (België) bakken op een temperatuur die schommelt tussen de 450 en 485 graden °C in 60 à 90 seconden een perfecte Napolitaanse pizza. 
Kraakvers, luchtig én vol passie. 

Zoals het hoort. 

Buon Appetito!






Voor meer informatie en direct contact kunt u uw inhoudelijke aanvraag 
naar ons MAILEN!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen